Wat kost het?

Verhuiskosten berekenen in excel. De kosten kunnen nogal oplopen daarom is het fijn om van te voren een indicatie te hebben. Je wilt weten wat gaat de verhuizing ongeveer kosten. Dat het geld kost staat al vast maar hoeveel? Wat je kunt doen is deze lijst met diversen posten downloaden en alvast de bedragen invullen die bijvoorbeeld kwijt bent aan een verhuisbedrijf. Of als je zelf alles gaat verhuizen de kosten van een verhuisbus en verhuisdozen. Je kunt deze excel downloaden en aanpassen zoals je maar wilt.

Hoe werkt het? Klik op de download link en sla het bestand op je computer. Het bestand is in een xls formaat gemaakt en dat kan door de meeste computers en programma’s gelezen worden. Zo niet dan heb je Microsoft Excel of verghelijkbaar software programma (zoals Openoffice) nodig. Na het downloaden spreekt het voor zich. Open het bestand en vul de bedragen in bij de verschillende kostenposten. En dan wordt het totaal automatisch bij elkaar opgeteld. Je kunt ook een post toevoegen of als je een bedrag niet weet deze leeg laten. Weet je nog een extra kostenpost? Zet hem erbij! Let svp wel op! De berekening is indicatief. Ga altijd de werkelijke bedragen na (bijvoorbeeld bij het verhuisbedrijf dat je huurt) en laat deze controleren.

Tip! Bouw een extra marge in door de post diversen ook in te vullen.

Download de berekening

download excelHet excel bestand. Volg de hyperlink zoals hieronder vermeld. Klik daarop en download het bestand naar je computer, vergeet deze niet op een makkelijk te onthouden plek op te slaan. Gebruik daarvoor mijn “mijn documenten”, het bureablad of een speciale folder.

Snelkoppeling. Wat makkelijk kan zijn is een snelkoppeling te maken. Bij Windows computers is dat niet moeilijk. Rechtermuis toets en kies dan “Snelkoppeling maken”.

Download hier verhuiskosten berekenen excel bestand.