Verhuizen en checken. Er komt nogal wat op ja af daarom is een goede planning erg fijn. Wat dat helpt je het overzicht te bewaren en op die manier voorkom je dat je dingen vergeet. Op het internet kun je al van allerlei checklists downloaden. Zo ook bij ons, de verhuis checklist! Maak een planning en schrijf zoveel mogelijk op.

Excel is het formaat. De controlelijst, of planning, voor het verhuizen vind je hieronder. Deze is in het bekende excel XLS formaat gemaakt maar ook in Adobe PDF! Je kunt dus kiezen welk formaat voor jou het makkelijkste is.

Download de checklist

download excelHet excel bestand. Volg de hyperlink zoals hieronder vermeld. Klik daarop en download het bestand naar je computer, vergeet deze niet op een makkelijk te onthouden plek op te slaan. Gebruik daarvoor mijn “mijn documenten”, het bureablad of een speciale folder.

Download hier verhuis checklist excel als XLS bestand.

Het PDF bestand. Ook hier Volg de hyperlink zoals hieronder vermeld. En klik daarop en download het bestand naar je computer Het gaat nu om de PDF versie van de verhuischecklist.

Download hier verhuis checklist als PDF bestand.

Het TXT bestand. Ook hier Volg de hyperlink zoals hieronder vermeld. En klik daarop en download het bestand naar je computer Het gaat nu om de TXT versie (platte tekst) van de verhuischecklist.

Download hier verhuis checklist als TXT bestand.